Laga godare mat med hjälp av storköksservice

För att mat och dryck ska smaka gott krävs ett välfungerande kök. Restaurangägare känner väl till att det är avgörande med regelbunden service och underhåll i köket. Köksutrustningen måste fungera felfritt för att kunna laga mat till dina kunder som äter på restaurangen. Det är därför inte så förvånande att många bokar storköksservice för att reparera maskiner som brukar finnas i storkök. En favorit bland restaurangägare är RMS Service Partners som mer än gärna ställer upp för att utföra teknisk service åt fastighetsbolag, industrikök, fastighetsbolag, sjukhus, försvarsmakten och inte minst storkök.

 

Service Partners RMS åker ut med sina snabba servicebilar som är utrustade med alla tänkbara reservdelar. Med hjälp av ett omfattande nätverk av tillverkare i Europa och USA kan de få fram de flesta reservdelar som behövs. De har även fullutrustade serviceverkstäder i Stockholm och Göteborg där du bland annat kan lämna köttkvarnar, kaffemaskiner, mikrovågsugnar, skärmaskiner och vakuummaskiner för reparation. Tveka inte att besöka RMS Service Partners hemsida för att fylla i deras formulär och boka service.

4 fördelar med storköksservice

Fördelarna med att regelbundet underhålla maskiner och utrustning i storköket är många. Fyra av de viktigaste fördelarna är:

1. Minimerar risken för dyra reparationskostnader – I likhet med att underhålla din bil för att undvika motorproblem behöver du också underhålla köksutrustning. Regelbunden underhållning minskar sannolikheten för att något går sönder och måste reparerar eller ersättas. Även om du vid första anblick kan känna att underhåll är en onödig utgift, så är det avgörande för att köket ska fungera felfritt utan uppehåll. Brist på underhåll ökar risken för att något plötsligt går sönder i köket och att du inte kan servera vissa maträtter. Till följd kan du tappa kunder och förlora mycket pengar i intäkter tills problemet är löst. Faktum är att regelbundet underhåll vanligtvis kostar mycket mindre än större reparationer eller utbyte av köksutrustning.

2. Effektiviserar matlagningen i köket – Regelbundet underhåll av maskiner och utrustning i köket förebygger inte bara slitage och skador, utan kan också öka effektiviteten på dem. När utrustning inte underhålls blir den mindre effektiv med längre tillagningstider och sämre matkvalitet till följd. Se till att RMS Service Partners regelbundet underhåller allting för att säkerställa att köket presterar optimalt.

3. Minskar energikostnaderna – Maskiner och köksutrustning förbrukar mer energi när de inte underhålls. Detta beror på att utrustning med slitage och brister kräver mer energi för att göra samma jobb. Utrustning som underhålls och är välskött är ett av de bästa sätten att spara energi och minska energikostnader.

4. Förlänger livslängden på din köksutrustning – Att låta RMS Service Partners underhålla din köksutrustning regelbundet kan betraktas som en investering. Ju mer du underhåller din utrustning desto längre livslängd får den och du slipper köpa nytt. Eftersom det inte är en billig affär att köpa ny köksutrustning är det värt att förlänga livslängden på den så mycket som möjligt.